Lovely Photography

Voor het vastleggen van liefdevolle herinneringen

Over mij

Mijn naam is Bernadette. 
Van origine ben ik verpleegkundige met een voorliefde voor fotograferen.
Samen met mijn man en twee kinderen woon ik sinds juni 2020 in Kootstertille. 

Ik ben begonnen als hobbyfotograaf. Door cursussen te volgen en veel oefenfoto's te maken werden mijn foto's telkens beter en professioneler. Bij mijn eerste opdracht zag ik hoeveel betekenis foto's hebben voor vele mensen. Zelf vind ik dit ook erg belangrijk, waardoor ik Lovely Photography opgezet heb. 

Foto's van het gezin of een familie, alleen de kinderen of juist een newbornshoot? Of de geliefde huisdieren een keer op een mooie manier vastleggen? Een bruiloft, zwangerschapsshoot of feestelijke gebeurtenissen? Er zijn erg veel mogelijkheden! Dit kan op locatie, bij jullie thuis of in mijn eigen knusse studio. 

Ik vind het fotograferen van dieren erg leuk om te doen! juist het stukje onvoorspelbare maakt het uitdagend, en daar hou ik wel van. Maar als je dan een gezin of kleine kinderen voor de lens hebt, dan smelt ik ook weer weg. 

Ik hou er dan ook van om erg breed te fotograferen. Ik ben begonnen bij natuurfotografie, en stukje bij beetje heb ik dit uitgebreid waardoor ik uiteindelijk veel verschillende kanten van het fotograferen heb gezien. 

Ben je geïnteresseerd en wil je ook graag mooie foto's laten maken? kijk dan lekker rond op mijn site! Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? stuur mij dan gerust een mailtje of vul het contactformulier in.